Flat Preloader Icon

Na listi Komore italijansko-srpskih privrednika od sada je i ICEPS(Internacionalni centar za profesionalne studije). Sa ciljem približavanja i jačanja razumevanja i saradnje obrazovanja i privrede, Uprava je prepoznala Komoru kao važnog partnera. Tim povodom,održan je sastanak sa novoizabranim generalnim sekretarom,gospođom Marijom Koprivicom Lelićanin u prostorijama Škole u Beogradu.

Kako je ICEPS po određenju apsolutno fokusiran na primenjivo znanje i veštine, prirodan sled je bio priključivanje Komori sa željom da se i dalje predano radi na modernom, efikasnom i efektnom sistemu obrazovanja i to u okviru strukovnih, odnosno profesionalnih studija koje su prilagođene potrebama privrede ali i u skladu sa očekivanjima studenata. Uz ICEPS neretko stoji i krilatica Imam plan za sutradan! kojom se upravo ističe važnost praktičnih i primenjivih veština koje su neophodne u poslovnom, biznis okruženju. ICEPS studenti ništa manje ni ne očekuju pa na svim dostupnim programima – od medicinskih, preko ugostiteljskih do ekonomskih, bilo da je reč o osnovnim ili master strukovnim studijama – nudimo znanja i veštine koje mogu da se primene sa puno sigurnosti, umeća i samopouzdanja.

Biti u društvu velikih i značajnih sistema kada je reč o privrednicima iz Srbije i Italije je velika čast ali i prilika da obrazovanje još više približimo komercijalnom, poslovnom svetu na adekvatan način. Ovom saradnjom naša Visoka strukovna škola, sa sedištem u Beogradu, koja posluje u još pet gradova u Srbiji (Novi Sad, Leskovac, Vršac, Kraljevo i Jagodina), sa preko 200 angažovanih profesionalaca – predavača i više od 60 nastavnih baza,izdvaja se kao pouzdani partner u sticanju primenjivih znanja i veština.

Za više detalja o dostupnim ICEPS programima posetite veb stranicu iceps.edu.rs dok na veb stranici Komore ccis.rs između ostalog se možete informisati o radu i aktivnostima organizacije koja pripada svetskoj mreži od ukupno 84 italijanske privredne komore u inostranstvu (Assocamerestero), prisutne u ukupno 61 zemalja sa 160 kancelarija i preko 20.000 članica i 300.000 kontakata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *